suddrik

Dagbok från Amerikatt

Welcomes 26 september, 2011

Filed under: 5. Återvändande — Suddrik @ 22:56

Den tidiga septemberdag då vi anlände till Redmond inledde ett år av fantastiskt väder. Faktiskt den snöigaste vintern på decennier, och den varmaste sommaren på ännu längre tid. Det kändes som ett fantastiskt välkomnande. Ja, sen regnade det följande 2 år, men just den där första tiden var så fantastisk att det kändes som en alldeles personlig liten inbjudan.

Så kommer man hem, med mild ångest över den korta sommaren och hösten och full panik över den mörka vintern. Och möts av detta. Kan bara minnas att jag upplevt en enda såhär vacker höst tidigare. Igår var det över 19 grader i Stockholm och det ska visst hålla i sig veckan ut. Så, välkommen hem alltså!

.

Sitter ensam hemma och tittar på en kanadensisk varulvsfilm. Hyfsat underhållande, men jag måste ner i matkällaren och tvättstugan. Källarbesök efter skräckisar har alltid varit obehagligt, men jag är inte rädd längre. Då var man väl vuxen då antar jag.

Hoppas Viktor kommer hem snart. Han är på väg hem från Göteborg med Kittan som äntligen har kommit hem. Spännande för henne att få rulla på svenska vägar! Men vi kör så lite, så det känns helt galet att ha en så fin och stor bil här. Men nu vill jag ha hem dem så jag kan sova på honom. Viktor förstås. Kittan är ju en flicka.

Annonser
 

2 Responses to “Welcomes”

 1. Mamma Says:

  Knäppis, men det ligger i släkten.
  När Kjelle hade byggt förrådet ute så tyckte vi det var så fint så vi sov över en natt där…… Undrar om nån såg oss komma ut därifrån på morgonen…

  • suddrik Says:

   Men gud vad ni är söta!! 😀

   Vi skulle sova i trädkojan, men den hann aldrig bli klar. Hittills har vi vuxna lekt mer i den, suttit och druckit öl med grannen och snackat skit. Bubbelbadet likaså. 😀


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s