suddrik

Dagbok från Amerikatt

latmaskens EFIT! 29 juni, 2011

Filed under: 2. Living in America,Barnen,Jobb,Shopping — Suddrik @ 0:55

Influerades av Saltistjejen som gör världens bästa EFIT (ett foto i timmen) och gav mig på att göra ett själv. Sen har det gått några dagar… Lite sen, men här kommer den!

.

7.45. Dagen börjar alltid med Fitline och matväskor…

8.45. Off to work. Trevlig dag med fint väder och lugn i trafiken. Garagebilden är med enbart för att jag är bergis på att det ska komma zombies varje gång jag är där. Alltid lika läskigt fast jag förstås inte ens tror på dem…

10. Sen sitter jag här och sitter…
Jag älskar mitt kontor. Skulle jobbet inte vara så vansinnigt långsamt skulle jag sitta där än.

11.45. På lunchpromenad.
Universitetsdistriktet är så mysigt! Jag älskar hur det är blandat småvillor och skyskrapor. University of Washington-skrapan är riktmärke på väg till jobbet så den behöver förstås förevigas.

12.45. Tillbaka på jobbet, har shoppat skor för 6 dollar på asiatiska butiken. Hade 5 blåsor på fötterna… Var egentligen där för att köpa present till Alva, hon fick en lucky cat och ett pannband, ni vet ett sånt som sushikockar brukar ha om huvudet.

14.45 hämtar jag Alva på jobbet. Vi ska på karate!
Vi skriver in varje dag, och ut när vi går. Alva med Fröken Debbie.

15.20. Sanna har avslutning på japanskan och det blir uppvisning med bland annat sång och teater.

16.20 var vi tillbaka hemma igen, och Apples to Apples hade kommit! Jag handlar så pinsamt mycket från Amazon att jag borde skämmas.

Det blev ingen träning den här dagen, vi firade alla avslut, dessutom var Sanna helt färdig efter ha haft sommarfest med skolan i Idylwood hela dagen.

20.30. När vi skulle säga godnatt till barnen fann vi sovrummet tomt, barnen hade bäddat på utemöbelkuddarna i lekrummet istället. De sov där i en vecka.

21.30 och dags att göra marsipan. Skålla, skala och mala med socker.

22.10. Dags att bubbla lite…


23.00 är det såhär gulligt…

Annonser
 

2 Responses to “latmaskens EFIT!”

 1. saltistjejen Says:

  Haha jag skrattar åt att du tycker jag gör bra EFIT, jag som ALLTID glömmer att ta bilder varje timme!! 🙂
  Vad mycket du hinner på en dag! Impad! Och DU vad KUL att tjejerna sover på utemöbelkuddarna haha! Gulligt! Var har ni förresten köpt Barbapapasängläderna??
  Och marsipanreceptet efterfrågas! 🙂
  Jag funderar på att skaffa mig en mandelkvarn. Har velat ha länge men har inte blivit av.
  Stor KRAM!

  • suddrik Says:

   Jag tycker dina EFIT är jättebra!! Jag gillar alla dina inlägg med många bilder, du lyckas alltid berätta en historia, och det bra!

   Våra dagar är sällan jättespännande, det är skola/dagis/jobb och kanske karate efteråt. Nu blir det ju lite extra förstås eftersom det är skolavslut, fester osv!
   Mandelmassan är samma som i detta recept: http://www.receptcentralen.se/brod-och-bak/hemgjord-marsipan/ (utskriftvänligt format verkar tyvärr inte funka 😦 )
   Det är superenkelt och väldigt bra! Jag har både gjort marsipan och biskvibottnar av mandelmassa i Sverige förr, men det har aldrig blivit lika bra som med detta! Det är enklare än att hålla på med klimp som vissa tillsätter i marsipan. Vet inte om man behöver mandelkvarn… det går i väldigt lite i taget i min. Men jag älskar den ändå!

   Barbapapa-sängkläderna köpte jag från La Redoute för några år sedan. Jag kan inte rekommendera dem. Örngottet var för stora fyrkantiga kuddar och inte för de mindre svenska rektangulära. Påslakanet har inte öppning uppe på sidorna så det är jobbigt att få i täcket, dessutom är det en jättestor flärp som ska stickas in under madrassen längst ner på det. Sanna gillar inte när täcket sitter fast utan drar loss det direkt, och då är det varken praktiskt eller snyggt längre. Vore jag inte så lat så skulle jag klippa av det och fålla!

   Kram!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s