suddrik

Dagbok från Amerikatt

Take me to your leader. 3 maj, 2011

Filed under: Naturmedicin — Suddrik @ 11:53

Jag tror att de flesta kommer att strunta i att läsa det här inlägget eftersom människan regelmässigt väljer den behagliga okunskapen, ”ignorance is bliss”.

Jag är så genuint genomledsen efter att lagen emot naturläkemedel gick igenom i EU här om dagen. Jag förstår inte hur det kan ske. Jag förstår inte hur det kunde bestämmas redan 2004 men att ingen fick veta det och således göra något åt det förrän några månader innan det gick igenom. Men mest är jag ledsen över att bli av med naturliga preparat. Hur kunde detta ske?

Människan är sin stora hjärna till trots inte särskilt intelligent. Vi är flockdjur som anpassar oss till gruppen och gör vad vi blir tillsagda av ledaren. Tyvärr har vi vant oss av vid många av de tidigare nedärvda instinkterna som varnar oss vid fara, förutom de sämsta. För hur kan det komma sig att om jag säger att jag behandlar mig och min familj med kolloidalt silver så reagerar alla som att jag hällde i dem gift, men om jag säger att barnen går på penicillin och ADHD-medicin, jag på Xanax och värkstillande samt ska operera mina krämpor, min man äter blodförtunnande pga högt kolesterol och även Viagra för att han har blivit impotent av medicinen, en biverkning för 20% av brukarna, lyfter någon på ögonbrynen då? Inte mycket. Snarare får jag chockade reaktioner när jag berättar för jämngamla att vi inte äter någon medicin alls i vår familj. Hur kan två medelålders människor i Amerika inte ha fått den vård de förtjänar när de t o m har täckande försäkring för det?

Faktum är att samtliga ”läkemedel” jag rabblade upp kommer med en rad, ofta allvarliga, biverkningar. Författaren John Virapen jämför inköp av läkemedel med när du köper en bil. Jättekul! ”Det här fordonets biverkningar är att bromsen inte fungerar i 1% av bilarna. I 2% av bilarna leds avgaserna in i bilen istället för ut. I ovanliga fall, dvs 0.6% så exploderar den utan vidare vid drift…” Och så vidare. Men trots att det gäller våra kroppar, våra hälsa, våra barn! så tar vi tacksamt emot precis vad som helst vi får utskrivet till oss och sväljer glatt. Varför skriver jag ”läkemedel” inom citat? Jag kallar dem läkarmedel, för medicin läker inte, de tar bort symptom. Orsaken är ointressant. Jag vill inte vråla konspiration! även om det kanske är det, för jag har tro kvar på mänskligheten och kan faktiskt inte tänka mig att det alltid varit så att det vinstdrivande syftet tagit fokus från att faktiskt läka, det är nog bara kunskapen som fattas. Läkare och vårdpersonal är jag övertygad om gör allt som står i deras kunskap och makt för att läka, men de kan inget, får inte ta reda på eller ordinera, annat än skolmedicin.

För att återgå till silvret. Om jag som sagt nämner det för ”vanligt folk” så googlar de för fullt på biverkningar. En biverkning om man äter malt silver är att man kan bli blå. Detta gäller inte kolloidalt silver som pga de små partiklarna spolas ut ur kroppen, men låt oss på kul säga att man kan bli blå, och det finns 1 (ja, EN) gubbe som har blivit det. Han fortsätter dricka silver förresten, men jag ska hålla mig till saken: VEM läser bipacksedeln innan den häller i sitt barn penicillin 2 gånger om dagen i 2 veckor?? Ni vet de små silverkulorna som man har som strössel på tårta? De är också belagda med silver. Inte kolloidalt silver utan vanligt, dvs för stora partiklar som ansamlas i kroppen, lyfter någon ens på ögonbrynen över dem? Om någon mot förmodan tänker på det så följs det av ”men det är ju så lite…” Någon som sökt fakta om dem? Nej, för varför skulle man? Bara acceptera, gapa, svälj. Men när jag berättar att kolloidalt silver som nästan bara innehåller vatten (10 PPM silver) på extremt kort tid läker halsfluss, mollusker, nagelsvamp, magsjuka, förkylning, munherpes, etc, så är reaktionen genast att det är farligt och ändå inte funkar.

Det där att det inte funkar, jag tror någon glömde säga det till molluskerna. Alva var bara 3 och litade på sin mamma. Jag fick kräm från doktorn, litade till 100% på honom och inget hände. Jag fick tips om kolloidalt silver och trodde inte alls på det. Men, det fungerade. Jag tror på placeboeffekten, men i det här fallet förstår jag inte hur någon kan hänvisa till det. Jag känner för att blanda in Jesus här; om synden är detsamma som brist på tro, så är det bara syndare som lider.

Jag tänker också på alla de som äter skolmedicin, och verkligen verkligen tror på den, men sedan ändå blir sjukare eller dör av den. Hur många dör av örtmedicin? Ojsan, ingen! Argumenten är att man inte vet vad örter gör samt att det finns för många kvacksalvare där ute. Men om örterna inte skadar, ge mig ett bevis på folk som dött av naturläkemedel!, så låter detta som rent skitsnack i mina öron, ett argument framdrivet enbart i vinstsyfte. Och regeringarna lyder. Vad annars? Kvacksalveriet skulle försvinna om vi istället för att förbjuda det hela la tid, energi och pengar på att utöka den och certifiera människor. Men lurendrejare finns förstås. Inte lika många eller lika farliga som i läkemedelsindustrin, men ändå. Bättre alternativ än att förbjuda allt finns dock.

Jag har letat efter en riktigt bra alternativdoktor länge, och jag fann honom för några veckor sedan. Han tittade på min tunga, sa att jag var torr i bröstkorgen, alltså törstig, och att jag skulle få örter. Jag tänkte att han var knäpp. Jag berättade om min förskjutna ryggkota och dess 4 brutna utskott, han sa att han skulle skriva ut örter. Jag tänkte att han var knäpp. Jag hade kommit dit för min onda fot som varken fysterapi eller hålfotsinlägg hjälper mot, kortisoninjektioner vägrar jag av hälsoskäl. Han gav mig akupunktur – på fel ben! Jag tänkte att han var knäpp. Men meridianerna går på motsatt sida av kroppen fick jag veta 1 vecka senare och vid det laget hade jag sedan länge slutat tänka att han var knäpp. Foten var bättre dagen efter. Inte perfekt, det krävs mer än 1 behandling, men bättre än den varit på månader. Efter 3 dagar glömde jag helt plötsligt dricka light-Cola. Jag hade glömt att han sagt det, men törsten, som jag inte ens visste att jag hade, var borta. Men när min brutna rygg ungefär samtidigt slutade göra ont, då tyckte jag att det var fånigt. Jag kom tillbaka efter 1 vecka och var lite… irriterad. Jag dricker nåt snusk som smakar gammalt kaffe blandat med askkopp (han skrattade och sa ”mer askkopp va?”) och han sticker nålar i fel ben… men det funkar. Han har gjort det här i över 30 år. Jag bokade tid för Alva också. Jag är less på sjukvård – jag vill ha friskvård! Förebygga istället för att komma dit när det är för sent! Bara genom att titta på Alvas tunga kunde han säga att ungen var varmare än vi andra och inte behöver så mycket kläder. Jag förvånades, jag visste ju, men hur visste han? Hon fick örter som luktar curry. Sanna ska dit på fredag. Förra måndagen tog jag beslutet att lämna skolmedicinen till alternativmedicinens fördel (det finns förstås undantag, ett stroke skulle förstås innebära besök på akuten) och samma dag fick jag jobb på Children’s hospital. Ja, jag håller inne med mina åsikter, de kommer försöka tvinga mig att komplettera de vaccin jag saknar, men jag slutar hellre.

Så jag berättar hela historian för mamma, som fick akupunktur i Sverige en gång. Hon hatade det, dels för att det  inte fungerade men främst för att det gjorde så himla ont. När hon nämnde det sa akupunktören att ”det är bara bra om vi träffar på en nerv”. Människan kunde inte ha haft mer fel får jag veta när jag frågar min akupunktör, men han säger det med mildare ord. Detta bevisar vad jag säger, vi ska inte sluta, vi ska utbilda, SATSA!

Jag tycker absolut att man ska tänka kritiskt och våga stå för sina åsikter, men så många är kritiska för kritiserandet i sig självt. Utan någon som helst fakta att backa upp sina åsikter sprids galla enbart för att förstöra, att man förstör livet för andra är inte intressant. Det finns t o m föreningar för dessa bittra individer, organiserat hat! Jag höll på att sätta morgonvitamindrinken i halsen när jag för första gången fick höra om VOF av min lillasyster.
Jag tror att just detta, att folk har lättare att fälla än att fria, lättare att förkasta än acceptera, har förstört naturläkemedelsbranschen i Europa. Vi föredrar det vi känner igen, även om det vi har är dåligt. Eller om jag hårddrar det så hatar vi allt som vi inte förstår. Se bara på segregationen i Sverige, jag har alltid sagt att jag inte är rasist, men var fanns mina utländska vänner? Efter att jag slutade gymnasiet har det varit begränsat till några finnar och andra skandinaver är ju föga exotiska. Rasism är bara ett exempel, det finns allid något annat du inte förstår, även om det inte är just utlänningar eller naturmedicin.

Vad är nästa steg? Jag har hört att man vill riva upp naprapatreglerna, vilket i praktiken skulle innebära att framtidens naprapater skulle dela rollbeskrivning med kiropraktorer, samt att båda skulle vara sämre utbildade. Naprapaterna är när jag tänker efter såhär i efterhand, de enda som hjälpt mig i Sverige. Jag har tagit bort halsmandlarna när jag kunde ha fått kolloidalt silver, (det botade Alva på 3 dar,) epilepsimedicin i nästan 10 år för en åkomma jag aldrig hade, penicillin mot allt möjligt där kolloidalt silver skulle fungerat i säkert 9 fall av 10, och det på kortare tid. Ingen har rekommenderat mig kostomläggning mot mina depressioner.

Jag tror att många, precis som jag själv gjorde förr, tar sina piller bara-för-att. Man förstår trots bipacksedlarna inte att läkarmedlet i sig ofta är farligt. Även om man förstår så tänker man kanske det gamla vanliga ”det händer inte mig”. Men främst bryr man sig inte. Jag slutade med mina antidepressiva för att jag inte kände något alls. Jag slutade med p-piller för att de motverkade sitt eget syfte (jag ville inte längre). Jag slutade med penicillin för att jag alltid får någon följdsjukdom. Det FINNS alternativ. Kost, naturliga p-medel, ofarliga naturläkemedel. Det mesta vi får utskrivet tror jag inte att vi behöver alls, men vi lyssnar inte på våra egna kroppar längre, och vi har inga medicinmän som kan hjälpa oss. ”Du har en bakterie i näsan och behöver penicillin” säger doktorn och vi tar det, trots att vi egentligen är friska.

.

Hur kan företag som borde lyda under samma etiska lagar som läkarna få vara vinstdrivande? Jaja, argumentet är; inga aktieägare och vinst = ingen inkomst, inga nya ”läkemedel”. Men vad har de kommit på då? Vad har vi kommit på sedan penicillinet? Fokus ligger inte på de riktiga och viktiga sjukdomarna, utan på det som aktieägarna är intresserade av, dvs medel mot håravfall, erektionsproblem, övervikt etc. AIDS? Det är ju ändå bara fattiga förlorare och annat drägg som får. Om jag återgår lite kort till kolesterolproblemet; Läkemedelsindustrin bestämde sig och drev igenom ett lägre gränsvärde för var kolestrolet i blodet är farligt. Således kunde man få mer kolesterolsänkande medicin utskriven. Som nämnt blir 20% av männen impotenta, en löjligt hög siffra för ett symptom som med stor sannolikhet inte ens är farligt. Samma företag gör Viagra. Men vilken vinstmaskin! Viagra blir omodernt efter ett tag, då byter man färg och namn på pillret, höjer priset till det 3-dubbla, gör jättestor reklamkampanj och… vilken vinstmaskin! Alla blir glada, aktieägarna och pillerknaprarna likaså, för det där är ju något man tror på.

Annonser
 

16 Responses to “Take me to your leader.”

 1. Ulrica Thiel Says:

  Jodå, jag har läst 😉 Kan inte annat än att hålla med. Fruktansvärt med all symptomlindring som aldrig kommer längre. Jag läser ALLTID bipacksedlarna och förfasas ofta…

  • suddrik Says:

   Du har ju alltid varit både realist och orädd! 🙂
   En riktig förebild när vi var på WM, jag saknade dig sen. 😦

   Jag vet inte om det finns läkemedelsreklam i Sverige än, men det är extremt mycket sånt här. Det är lag på att man måste ha en disclaimer efteråt, så först visar de människor som mår jättebra (ofta ser man att de aldrig har varit sjuka i det som man gör reklam för) och sedan rabblas ett antal bieffekter så snabbt att man inte hinner uppfatta hälften. Jätteläskigt!

 2. Mamma Says:

  Bra rutet – jag hade inte kunnat säga det bättre.
  Har just motat en påbörjad urinvägsinfektion med kolloidalt silver på 12 timmar!! Tog silver ca 1-2 matskedar i timmen. Sen var det onda och kisstoppet borta!
  Veckan efter kom den förkylning smygande. Eftersom jag får bihåleinflammation efter varje förkylning tog jag i med den tuffa ammunitionen: värma lite Ionosil (kolloidalt silver), så mycket som får plats i en Nasaline nässköljare och spolade igenom näsan. Det gjorde ont!! Jag ångrade mig nästan!! Förkylningen var borta efter några timmar. Tack Anders på Ion Silver!!

  • suddrik Says:

   Jag är faktiskt uppriktigt sorgsen. Jag låg i fosterställning i soffan efter jobbet igår, (jag har en arg liten riddare i magen som sticker mig med ett svärd sedan i lördags. Det är någon sorts magsjuka, jag kan inte äta, spyr inte heller antagligen tack vare silvret, men börjar bli deppig av näringsbristen) och när jag vaknade så var jag jätteledsen. Hur fan gick det till?

   Jag vågar inte göra sån där nässköljning, jag är helt seriöst hellre förkyld, det är alldeles för läskigt!! Coolt att du kan dock! Jag sprayar lite silver i halsen och näsan varje timme istället. Vet inte om det funkar, men jag minns inte när jag var förkyld senast heller, antagligen förra vintern, innan vi började med silver 😀
   Hmm… då var ju Alva 3 när vi kämpade mot molluskerna, måste ändra i bloggen.

   Hur som helst, nåt måste fan göras. Har en idé som jag vill diskutera med Lena (om ungjäveln läser mail nån gång! :-D), för att skriva på massa motståndslistor överallt ger ingenting och har aldrig gjort det heller. De KANSKE tittar på listan och säger ”men då, vad tråkigt för er” och sen kastar de bort den.

 3. Monika Says:

  Vilket bra inlägg!!!

  Här i Turkiet så finns det bra många kända Prof. Dr som förespråkar kost och naturläkemedel! Var dag på TV:n så finns det någon som berättar om olika saker i sina egna shower eller inbjudna till andras! Jag tänker hela tiden på vad jag äter och kollar upp vilken typ av kost som kan råda bot på ev. krämpa eller brist på något. Mediciner här är billigt men ack så mycket nyttigare och bättre för kroppen att förebygga o råda bot med hjälp av mat! Måste säga att sedan jag flyttade hit så har jag fått en helt annan medvetenhet när det gäller föda och vad man stoppar i sig!
  Kan ta min syster som exempel. Hon lider av en svår reumatisk sjukdom som läkarna dessutom inte kunnat namnge. Hon hade en hög med piller som hon knaprade i sig var dag. Dessutom de starkaste som finns på marknaden i Sverige. Jag skickade med henne ett antal 1,5 liters flaskor med en sirap gjord på Johannesbröd. Efter dryga månaden så kunde hon skippa de starkaste tabletterna och har inte tagit de sedan dess. Läkaren förstod ingenting! Hon var så dålig emellanåt att hon gick krokig som en gammal gumma, fingrarna svullnade och hon kunde varken greppa glas eller bestick. Men nu!

  Så fram för mera sådant! Naturen har en läkekraft som vi ska ta vara på! Själv dricker jag den sirapen dagligen i förebyggande syfte eftersom den innehåller så många vitaminer och mineraler samt att den har bevisade effekter inom olika områden. Den jag köper görs av gummor uppe i bergen så absolut inga tillsatser överhuvudtaget!

  Tänk om Sverige kunde ha liknande program på TV:n! Det skulle nog göra folk mer medvetna!

  När jag bodde i Sverige sprang jag till läkaren titt som tätt. Här har jag inte varit till läkare en enda gång förutom vanliga rutinkontroller! Så visst har kost en stor betydelse! Ok, visst har jag även köpt tabletter här men inte på långa vägar i den utsträckning som jag fick göra i Sverige.

  • suddrik Says:

   Nu får jag be dig att ursäkta min ignorans, men är inte Turkiet med i EU? 🙂
   Vad händer i så fall för er?
   Om ni inte är med – GOOD FOR YOU!!

   Min syster spred information till mig om FitLine, vitamindrinkar från Tyskland. När jag började med dem hade jag problem med sköldkörteln, hyperthyroidism. Jag skakade, svettades, pulsen gick på högvarv, mitt ansikte så anorektiskt ut (trots att jag inte gick ner i vikt, det var musklerna som förtvinade tror jag) och massa annat. Jag trodde att jag hade fått en panikattack som inte tog slut. Prover bevisade att jag hade problem och mot detta skulle jag först undersökas genom att ta ett radioaktivt piller (ingen vara sa de, det är ju så lite…) och sedan röntgas, jag fick betablockerare och skulle sedermera få medicin, det som i Sverige heter Levaxin. Levaxin var för övrigt bra förr när det var naturligt, sedan kom man på en billigare och syntetisk metod och det funkar numer inte alls på många. Jag vill inte, utan testade syrrans vitaminer. Mina symptom försvann ÖVER EN NATT. Min läkare som aldrig visar några känslor blev jätteförvånad.

   Vi har en tråd på Facebook, och folk berättar om vad som hänt efter att de tagit Fitline. Det hjälper mot mängder av saker, öronsus, eksem och psoriasis, sömnproblem (själv sover jag numer 6 timmar istället för 8 men vaknar piggare) reumatism, och så vidare. Jag har inte acne mer. Söker man på internet om vitaminerna så säger nästan alla att de bara är vanliga vitaminer och att de inte funkar och bara är dyrare än andra och pyramidspel och gud vet allt. Men varför funkade inte mina trippeldoser som jag tog av vanliga vitaminer i många veckor, men 1 dos FitLine funkade över natten?

   Jag tror att jag blev mer medveten sedan jag flyttade hit för att amerikanerna äter så mycket mer medicin än svenskar. Det blev en chock, lite äckligt sådär, jag blev tvungen att ta reda på information. Maten är fruktansvärd också, och alla äter färdiglagat. Bacillskräcken är extrem, och lukter ska dränkas i rumsspray, luktar det inte så finns det inte, tyvärr finns det en hel del cancerframkallande ämnen i den där rumsdoften… Det är helt sanslöst!

   Vad gäller traditionella piller, man ska ju aldrig förkasta något helt! Senast i lördags tog jag två Advil (ibuprofen) eftersom jag hade jätteont i huvudet och magen och dricka vatten hjälpte inte. Men jag kommer aldrig förlita mig helt på bara en lära igen. Får någon i min familj en åkomma som är svårbotad så kommer jag att vända mig till kinesisk medicin främst, men skolmedicinen är faktiskt bäst på saker som hjärtattacker och dylikt EFTER att de har hänt.

   Jag blev verkligen jätteglad över att höra om din syster, det är ju helt underbart att det fungerade så väl! Jag kan inte föreställa mig hur man ska må av att veta att man redan gjort ”allt” och att det inte har hjälpt. Det är så underbart att du hade ett alternativ!

   • Monika Says:

    Nej, Turkiet är inte med i EU! 🙂 Och jag hoppas att de inte kommer att gå med/får komma in! Säger jag som normalt är för EU! Men Turkiet har det bättre utan, enligt min uppfattning!

    Nåväl, nu kanske det lät i mitt svar till dig som om jag vore värsta renlevnadsmänniskan! Det är jag definitivt inte! Jag både röker och tar alkohol! :p Bara det att jag ser till att äta färsk frukt och grönt varje dag och anpassar dem till de behov jag har. Äter aldrig halvfabrikat. Håller nere på rött kött. Lagar allt från grunden. Snabbmat kan hända en gg/år. Gör blodprover på lab. 1gg/år och då ser jag om det är något som fattas och anpassar kosten efter det. Nu har jag ju turen att bo på en plats som erbjuder färska grönsaker och frukter året om! Har bl a smaskat jordgubbar sedan ngn vecka tillbaka 🙂 Mums! Förresten, på tal om halvfabrikat/färdiglagat, det går knappt att hitta här 😀

    Självklart så kommer aldrig den traditionella medicinen att kunna plockas bort helt. Men vi kan förebygga så mycket och slippa knapra i oss tabletter i onödan. Och visst tar jag också tabletter när jag verkligen behöver det! Fast hmm, nu när jag tänker efter så har jag inte ätit en huvudvärkstablett det senaste året. Fast andra tabletter har det varit när jag sist hade världens nackspärr och det finns en tablett som hjälper på momangen. Konstigt att man får nackspärr i 40 graders hetta…

    När det gäller Fitline så har jag ingen aning om det. Men antar att det är någon form av kosttillskott.

    Om du hade förstått turkiska så hade jag skickat dig en länk där det står om sirapen som jag beskrev.

    Allt gott!

   • suddrik Says:

    Jag surfade och såg att Turkiet inte var med, skäms på mig 🙂
    Förr var jag för EU, men med åren blir jag mer och mer skeptisk. Gemenskapen är bra, men problemet är att när länderna kommer överens om något som gör saker sämre, exempelvis högre gränsvärden för utsläpp, då ser länderna sin chans att släppa ut mer och gör det! Jag skulle även föredra behovsanpassade bidrag till de fattigare länderna, alternativt att vi frivilligt fick bidra, men som idag när vi bara ska betala. Våra åkrar står i träda och bönderna får bidrag för ingenting för att bönderna i de fattigare länderna behöver pengar… det är bara för dumt. Och oekologiskt! Som grädde på moset försvinner ännu fler av våra gamla kunskaper i odling, ingen mångfald.

    Jag har samma inställning till mat som du, halvfabrikat förstår jag mig inte på, jag bakar allt bröd och fika från grunden, äter inte snabbmat. Total renlevnad måste nog vara astråkigt! Jag söp och rökte klart i ungdomen (japp, det räckte för resten av mitt liv…) så nu är mitt enda problem light-Cola. Fast den tog kinamedicinen bort suget till, man får visst inte ha några laster kvar! Kan sakna cigaretterna ibland, men så feströker jag ibland och gillar det inget vidare längre.

    Någon turkiska lär jag aldrig lära mig, (förutom ”bir bira”, hahaha!) men vad underbart med all frukt!! Jag minns att den var hiskligt bra… Här är det bara hyfsat, jag tycker säsongerna är för korta. Under vintern kan det t o m vara bättre i Sverige (!) eftersom de är så duktiga på import. Men, vi har jordgubbar hela året och blåbär under halva året, så jag ska inte klaga!!

    Ha det så bra och käka nån riktigt söt frukt åt mig… 😉

 4. urenergi Says:

  Tänker inte kommentera eller tillägga något – tack storasyster för ett underbart skrivet inlägg som jag nu ska sprida! *NÖJD*

 5. Anneli Says:

  Det finns fler som blivit missfärgade av kolloidalt silver:

  http://whatstheharm.net/colloidalsilver.html

  Sen kan man tycka det är märkligt att ett så universalt medel som botar allt, inklusive virus (sic!) kan göra det utan att det går att fastställa med vetenskapliga metoder.

  Vad som däremot är fastställt är placebo 🙂

  • suddrik Says:

   Tack för din otrevliga kommentar på mitt sorgsna inlägg. Ett precis så ”intelligent” svar som jag trodde skulle komma in från anonyma författare. ”Ärlighet” är bara en undanflykt för att få vara spydig.

   Till att börja med: man blir inte missfärgad av KOLLOIDALT silver. Det finns de som fuskar i tillverkningsprocessen (t ex tillsätter salt vilket snabbar upp processen) och då får man ett ”ful-kolloidalt-silver” som man kan bli blå av om man får i sig mycket. Det är just därför jag trycker så hårt på att vi ska satsa på alternativ vård så att problem som dessa försvinner. Du kanske missade det. \

   (Fantastiskt seriös sida du länkade till förresten… Ser nästan lika trovärdig ut som Ding Ding Värld! Men låt oss säga extrema 3 pers då, inte 1, för John Doe är inte en person. Jag förstår att det kan vara svårt, men jag kan förklara det för dig, det är ett s k alias för ”inget namn”. Försöker hitta hur många som har dött av penicillin, men får för många träffar.)

   Eller så kan man välja att blunda som så många [av er] gör. Peka på placebo (som jag tydligt och klart också sa fungerade, eller varför försöker du få det att låta som jag inte tycker det?). Jag får ofta höra att ”det inte har forskats på det ena och det tredje” som det görs på skolmediciner. Att det är Big Pharma som utfört forskningen, icke-kvantitativ och icke-kvalitativ, är ointressant. Bieffekterna söndrar. Men när folk utför forskning på alternativ vård, då ifrågasätter man instituten och säger att de är partiska. Men vem F*N ska utföra det då? De som har pengar gör det definitivt inte, för det finns som sagt inga pengar i det!

   Mollusker är ett virus och kolloidalt silver botade min dotter där skolmedicinen gått bet, med andra ord har jag BEVIS. Du säger ett otrevlig sic. Alltså, rent ut sagt – är du bara otrevlig, ignorant eller är du bara dum?
   Varför säger du att jag ljuger för?

   Vof vof på dig, gå ut och vaccinera dig mot svininfluensan eller nåt.

 6. bra skrivet 🙂

 7. Gunilla Says:

  Mycket bra skrivet! Jag skriver på listor varje vecka med ett hopp om att det kan hjälpa. Om man tror att det inte spelar någon roll vad man gör, blir ju livet hopplöst. Gräsrötterna måste ju skrika högt för att höras!
  EU är väl ett jävla skit för det mesta, anser jag.
  Visst är det skrämmande att de förbjuder naturliga medel istället för kemiska preparat, men det handlar väl om profit i vanlig ordning. Och okunskap, alltid denna okunskap och trångsynthet och rädsla för det som är okänt. Sorgesamt.

  • suddrik Says:

   Tack så mycket!!
   Och tack för att jag fick länk till din blogg, du har ett fantastiskt språk!

   Jag har inte ord för hur sjukt det är att naturmedel blir förbjudna, och när jag fick se bipacksedeln du la upp på bloggen mådde jag fysiskt illa. ”Plötslig DÖD”???
   När det FINNS alternativ till medicin!! Jag vill [egentligen] inte säga att föräldrar är oansvariga för att de stoppar i sina barn såna preparat, men för det mesta gör de det utan att söka alternativ. De pustar och säger att de kämpat, men kämpa betyder att de har stått ut, inte sett till alternativ!

   Se bara på min systers blogg (http://urenergi.wordpress.com/) hennes sons autism märks inte längre. Jag nämnde det för en gemensam bekant, hon har en något äldre son med samma problem dock med mindre allvarliga symptom. Kvinnan sa att hon inte trodde på det. Min brorson är ju beviset! Det fungerar säkert inte på alla, men är det inte värt ett försök? Det handlar om icke-invasiva metoder, så gott som enbart kostförändringar. Jag hade accepterat om hon sa att hon inte orkade kämpa pga andra problem i livet, men att inte tro på det?

   Jag är inte så hård som jag låter, jag förstår absolut människors val att följa skolmedicinens råd, vi är uppfostrade att lita på människor och vi inte bara borde utan SKA KUNNA göra det också!

   Jag har fått en annan kommentar nedan, om att jag är sjuk som påstår att jag botat virus med kolloidalt silver. Jag såg molluskerna trilla av min 3-årings kropp, bara på de ställen jag applicerat silverindränka plåster. Varför påstår den här människan att jag ljuger? Jag förstår inte det. Varför är det socialt accepterat och politiskt korrekt för människor att säga att jag är ond som inte vaccinerar mina barn, men jag får inte (vill inte heller för den delen) säga det motsatta? Varför är det okej för folk att säga till en människa att den är för smal, men inte att den är för fet?

   Oj vad jag spinner iväg… 🙂
   Hur som helst, jag tror att det kommer att vända. Snart.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s