suddrik

Dagbok från Amerikatt

Inre osämja 16 mars, 2011

Filed under: 2. Living in America,Barnen,Jobb — Suddrik @ 8:43

Hjärnan och kroppen är så osams. Jag är vrålhungrig men anser att jag har ätit så det räcker redan. Hjärnan vinner idag. Jag matvägrar eftersom det inte blir så mycket träning som jag vill den här veckan, det är nämligen uppgradering i helgen vilket innebär arbetstiderna från helvetet. Jag räknar med 36-40 timmar fredag till söndag. Eftersom jag ska jobba med min chef som jag är livrädd för bävar jag och önskar bara efter att den här veckan ska vara slut. Men det är faktiskt inte mycket annat jag drömmer om. Nej, det slog mig idag att om jag fick massa pengar, alltså miljoner eller till och med obegränsat, så skulle jag inte ändra mycket i livet som det är just nu. Bara småsaker. Som ett hus här, fast bara ett litet. En hel vecka med någon tränare som kan göra mig vig. Fast helst vill jag ha en teleporteringsmackapär. Är såna dyra?

.

Den lilla snyggingen är en sån liten kvinna i den tröjan. Utanför Ikea efter att ha införskaffat tunnbröd, polarkakor, kaviar, och godis.

Stora snyggingen leker med slime i bilen. Det är lite segare än slime, annars hade det blivit no-no.

Alva ritar på Red Robin. Vi är på Red Robin alldeles för ofta.
Kanske inte världens bästa kvalitet, men hon är ju så söt.

I söndags åkte vi högst upp i Microsoftskrapan i Bellevue för att se på konferensrummet vi ska jobba i hela helgen. Hissen var rätt otäck, den rörde sig jättemjukt och så, men vi åkte från våning 1 till 28 på hisnande få sekunder. Högst upp är kafeterian som vi tänkte att barnen skulle uppskatta utsikten från. Det var det bästa gratisnöjet någonsin. Det är fönster runt ungefär halva våningen, och jag tror att de tittade ut genom varje. Bäst var den stora knallblå hotell-poolen som de hittade ”till höger”. Vi bör göra om det här nån gång när det är klart väder.

Men mina möten ska vara på våning 16. Det finns mini-golf, foosball och schyssta ytor att vila på. Inte direkt som det risiga gamla kontor som jag jobbar på om dagarna, där är heltäckningsmattorna fula, de bruna möblerna slitna och på toaletterna finns askkopparna kvar. Men jag klagar inte. Alla cubicles (arbetsrum) på våning 16 var som en blandning mellan tågkupé och terrarium, sådär så man förväntar sig se apor i dem. Dessutom är min byggnad, nummer 3, härligt nog på gångavstånd hemifrån, och saknar den farliga närheten till shoppingmöjligheter.

(Ska nog städa lite och ställa fram en korg med bullar eller nåt…)

Här ska vi ”bo” i helgen. Har mitt namn på skärmen och känner mig mäktig. 🙂
Jojo, man ska glädjas över det lilla.

Annonser
 

One Response to “Inre osämja”

  1. saltistjejen Says:

    Oj det låter som en riktigt jobbig arbetshelg då. Lycka till säger jag!!!! Vet hur det är att jobba livet ur sig… Hoppas det går bra med chefen. Du får tänka att chefen inte är mer än människa han/hon heller…!
    Kram!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s