suddrik

Dagbok från Amerikatt

Retake 3 december, 2010

Filed under: 2. Living in America — Suddrik @ 23:09

Jag är en torr person. Väldigt torr alltså, det kliar och spricker om jag inte smörjer en massa. Så jag försöker att bara duscha när jag tränar. I perioder har det blivit varje dag, t o m 2 gånger vissa dagar. Idag skulle jag träna, blev ju inget i veckan, men så var Jampasset inställt. På hemvägen slog det mig att, herregud, jag har inte duschat sen i söndags. Har bara glömt. Finns inget att påminna mig heller eftersom fördelen med att vara en torris är att man inte heller blir särskilt lortig. Men det finns ju gränser.

Sanna har fått ta om sitt skolfoto i veckan. Vi fick hem bilden som togs tidigare i höst och ungen gör en grimas så vi knappt känner igen henne. Som om inte det vore nog så är skärpan obefintlig. Så Viktor ringde och det var tydligen så många som klagat att de fick komma tillbaka. Den här gången fick Sanna med sig en lapp, som hon glömde, men hon sa till; ”mamma vill inte att jag flinar med tänderna och säger cheese” hon säger att hon inte log alls utan bara slappnade av. Duktig! Blir nog det finaste fotot sen hon började elementary school.

Det slog mig förresten att jag aldrig förklarade SPORM i gårdagens inlägg. Det står för SharePoint Online Release Manager.

Annonser
 

2 Responses to “Retake”

  1. Mormor Says:

    Skulle inte du börja med FitLine? Lena tror ju att det kan hjälpa mot din torra hud


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s