suddrik

Dagbok från Amerikatt

81 F! 28 maj, 2009

Filed under: 2. Living in America,Barnen — Suddrik @ 22:17

När jag cyklade hem från gymmet vid 19.30 stod det 81F på en ljusskylt (som är trovärdig, jag jämför med bilen när vi åker förbi). 81F är 27C lite drygt, och vi har haft en helt fantastisk dag. Sista dagen på preschool var Field Day, och vi satt ute i solen. Vi mammor satt på rad, i strandstolar, eller på filt som jag, Frida och Leah. Barnen badade i en uppblåst bassäng och fröken sprutade med vattenslang på dem. Sanna var som klistrad till bassängbotten och lämnade den inte mer än några minuter.
LastDayOfPreschool1 LastDayOfPreschool3

Ja… Alva borde väl inte ha badat eftersom hon snorar än, men det gick inte att stoppa henne. Det blev dock rätt kortvarigt, tack och lov.
LastDayOfPreschool2

Fröken Pam hade med sig några oversized rockringar och de var mycket lättare att rocka med än de pyttesmå som barnen har nu för tiden. Vet inte hur länge jag höll på, men det var nog över 20 minuter sammanlagt.

Därefter hade jag PT (fysterapi, inte personlig tränare alltså) samtidigt som Sannas karate, så jag skickade Frida med barnen och cyklade själv ner på byn. Det var helt ljuvligt! Ljummen, smekande vind, glädjen över att inte kräkas ut bensinångor i naturen. Friheten… Det får bli mer cyklande av. Just nu är jag verkligen jättelycklig.

 

Barnen leker med snäckor på baksidan, 25/5. De målade dem med vattenfärg, Sannas idé.
BarnenMålarSnäckorPåBaksidan

Alva kör lite pole dancing på Red Robin, igår 26/5. Vi firade Sannas graduation från preschool, festen var senare igår. Några minuter efter bilden togs började Alva illvråla, jag trodde att hon fått ett bi i halsen. Men det var hennes lettuce wrapped hamburgare som sved i hennes mun. Hon har eksem överallt antar jag. 😦
AlvaPoleDancing

Sanna kan också stå på stolen.
SannaPåStolenRedRobin

Här är vi på graduation! Sannas hatt var för stor.
Graduation2

Sanna får diplom av teacher Pam.
SannaGraduation1

Sedan var det ”talangjakt”. Sanna gjorde inget, men väntade med enormt tålamod genom allas uppvisningar. Den enda gång som hon höll på att krokna var när den här flickan, från en annan grupp, skulle visa hur man har tea party. Vi hörde eller fattade inte ett dugg, och hon höll på i evigheter. Sanna var söt i alla fall. Alva ledsnade också och bet sig i tårna. Alva sprang annars fram och tillbaka till scenen, men stannade till och stirrade storögt och begeistrat  på flickorna som valt att sjunga.
SannasGraduation3 

Kai och Sanna poserar. Kai har vanan att säga ”cheese” jämt och blev visst inte så bra… 🙂
SannasGraduation4

… småsyrrorna sprang dessutom fram nästan direkt.
SannasGraduation5

Här fick Viktor in en fin bild på Kai i alla fall!
SannasGraduation6

 

Japp, det är härligt allting. Vi är lediga imorgon, solen ska skina då också, kursen går bra… Får vi bara pli på Alvas hud så är livet perfekt.

Annonser
 

4 Responses to “81 F!”

 1. INNAN JAG GLöMMER DET! Blackbird i Ballard har europeiska (och andra) märkeskläder (dyra och mindre dyra) för män. http://blackbirdballard.com/ om ni fortfarande letar.

 2. Barbro Says:

  Varmast i Sveriges Svealand igår, söndag, var Stockholm med 27 grader som är c:a 80F. Då vet du hur det känns!!
  Kramen 🙂

 3. Barbro Says:

  allt är föränderligt…
  Idag, måndag, är det bara skitkallt och grått med ett skyfall hängandes i luften. Temperaturen liggar på 57.2 F (14 C). Det blir inte lunch sittandes barfota i parken idag inte. Det blir på kontoret, vid datorn letandes efter semesterresa 😉

  Ses alldeles strax.
  Kramen

 4. Elke Says:

  Vill bara tala om att efter det har varit över 27 grader här igår, så kommer det att bli 6grader imorgon, knappt man kan tro det!!
  Vi får titta på era bilder istället, så gulligt! Och att se Sanna i din klänning, dunderfint!!


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s